Transformation Hub logotype

Love Ekberg

Talent Success Manager – Ledarskap

Med bakgrund inom service och försäljning jobbar Love Ekberg, Talent Success Manager nu med att förstärka Transformation Hub från grunden och utvidga kontaktnät och konsultpool. Med  kreativ och genomgående optimism tar hen sig an nya projekt och utmaningar för att sprida Transformation Hub's affärsidé. Loves styrka ligger i att skapa kontakt och bygga förtroende. 

"Försäljning har alltid inspirerat mig och gett mig mycket energi. Att få jobba med rekrytering och marknadsföring på ett relationsbyggande sätt är det som driver mig. 

Jag ser mig själv som en stöttepelare, jag vill underlätta och skapa möjlighet. Mitt mål är att stötta våra konsulter, att hjälpa dem att nå sin fulla potential och att stärka deras självförtroende. 

I grunden är jag utbildad sångare och konstnär. Att hitta en arbetsplats som uppmanar till kreativitet och frihet har varit en förutsättning för mig. På Transformation Hub får jag utvecklas i min ledarroll och jag får växa tillsammans med vår arbetsgrupp - det gör varje dag spännande och lustfylld."

- Love Ekberg, Talent Success Manager 

 

Några av mina kollegor

Jobbar du redan på Transformation Hub?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.

@transformationhub.se